:)-Dspeciale Kindermiddag ook als het regent

Woensdag 15 februari van 13.30 tot 16.30 uur.

Woensdagmiddag is het zo ver. Dan wordt de speciale kindermiddag van De Nooy aan het Smidsplein gehouden. Ook als het regent, gaat het gewoon door want we maken het dan binnen gezellig voor jullie. Wat we gaan doen? Kijk maar mee!

Vind jij ‘Minute to win it’ ook zo’n leuk programma? Nou, dan krijg je nu de kans om zelf ook een keer mee te doen. We hebben 5 hele leuke spelletjes voor je klaar staan. Het heeft te maken met voetbal, korfbal, een papieren wolkenkrabber, een eierlepel-race en wie de langste adem heeft. Stuk voor stuk hele leuke spelletjes!

We hebben de tijd ingedeeld in blokken van een half uur zodat je niet per se om half twee aanwezig hoeft te zijn. Tijdens elk van die blokken worden er prijzen beschikbaar gesteld. Wanneer je komt vertellen we je de spelregels.

En vergeet niet je ontwerp van je eigen behang mee te nemen. Vorige week zat bij de krant een ontwerpvel waarop jij je kunt uitleven. Ga maar snel kleuren en verven, dan kun je jouw ontwerp woensdagmiddag gelijk inleveren. Laten we hopen dat het mooi weer wordt zodat we een gedeelte van de spellen lekker buiten kunnen spelen.

We vinden het erg leuk wanneer jij ook komt! Ook als het regent.